Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα έφυγε από τη δομή του Κολωνού αμίλητη και με τις κούτες στα χέρια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα στο οποίο διέμεναν με τον πατέρα Αντώνιο, επισκέφτηκε στις 11.30 η πρεσβυτέρα, συνοδευόμενη από δύο δικηγόρους.
Η Σταματία Γεωργαντή παρέμεινε στη δομή για περίπου δύο ώρες και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο στα ΜΜΕ, που είχαν συγκεντρωθεί. Άνθρωποι τη βοήθησαν να μεταφέρει προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας στο αμάξι της.
Όλα αυτά την ώρα που οι Αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τα οικονομικά δεδομένα της ΜΚΟ, της πρεσβυτέρας και του πατρός Αντωνίου με τα μέχρι τώρα ευρήματα να προκαλούν σημαντικά ερωτήματα.
- Εξοργισμένοι οι συγγενείς του 16χρονου: «Μπορεί να έκανε λάθος το παιδί - Έπρεπε να του ρίξουν στο κεφάλι;»
- Μετάλλαξη Όμικρον VS Δέλτα: Ποιες είναι οι διαφορές στα συμπτώματα - Τι δείχνει έρευνα
- Αργυρούπολη: Εν ενεργεία αξιωματικός του στρατού ο ληστής με τη χειροβομβίδα
- Ανησυχία στη Βρετανία: Αυξάνονται οι θάνατοι των παιδιών από στρεπτόκοκκο - Κορυφαίοι ειδικοί «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου»
- Επιστροφές φόρου - εξπρές φέρνουν οι προσυμπληρωμένες δηλώσεις ΦΠΑ
- Το «No To Nugs» moment του Harry Styles και το viral βίντεο της συναυλίας του κερδίζουν το βραβείο PETA και μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικά είναι γι’ εμάς τα ζώα
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



