Θυελλώδεις άνεμοι μέχρι και 10 μποφόρ στο Αιγαίο
Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παραμένει σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν πρόσκαιρα τα 8 και στο νότιο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.
Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό. Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος, Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη και Ρίο-Αντίρριο. Σύμφωνα με ΕΜΥ εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται αργότερα από τα δυτικά και βόρεια.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




