Δημοσιογράφος του BBC για το άρθρο: Δεν είχα δεχτεί ποτέ τόσα πολλά μηνύματα
Θα ζητήσει εξηγήσεις από τους αρχισυντάκτες της που δημοσίευσαν το θέμα μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το άρθρο του BBC, που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες και κάνει λόγο για «μακεδονική μειονότητα» που υπάρχει στην Ελλάδα, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πολλές ήταν και οι αντιδράσεις από τα πολιτικά κόμματα, τα οποία έσπευσαν να επιρρίψουν ευθύνη για το συγκεκριμένο άρθρο στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Η δημοσιογράφος του BBC που υπογράφει το δημοσίευμα, η Μαρία Μαργαρώνη, μίλησε στον Ισάακ Καριπίδη και τον ANT1, σημειώνοντας πως ποτέ πριν στην καριέρα της δεν είχε δεχθεί τόσα μηνύματα και ότι δεν περίμενε τέτοιες αντιδράσεις.

Παράλληλα, τονίζει ότι η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2018 και ανέβηκε ετεροχρονισμένα στην ηλεκτρονική έκδοση του BBC, μετά από μισό και πλέον χρόνο, συμπληρώνοντας πως θα θα ζητήσει εξηγήσεις από τους αρχισυντάκτες της πριν δώσει απαντήσεις για το γεγονός ότι η συνέντευξη προβλήθηκε αφού είχε ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.
«Η συγκεκριμένη άποψη έχει δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν όχι μόνο σε βρετανικά, αλλά και σε άλλα ΜΜΕ», σημείωσε η κ. Μαργαρώνη.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




