Συναγερμός στο Λιμενικό: Κρατούμενος έπεσε στη θάλασσα από πλοίο – Μεγάλη επιχείρηση ανοιχτά της Χίου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Λιμενικό Σώμα, καθώς ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό ενός επιβάτη πλοίου που έπεσε στη θάλασσα ανοιχτά της Χίου από το πλοίο στο οποίο βρισκόταν.
Σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό που επικαλείται το Open, ο αγνοούμενος είναι κρατούμενος και με τη συνοδεία της Αστυνομίας μεταφερόταν στις φυλακές της Χίου με το πλοίο της γραμμής.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ για την ώρα είναι άγνωστα τα αίτια κάτω από τα οποία ο συγκεκριμένος άνδρας βρέθηκε στη θάλασσα.
Διαβάστε ακόμη
Γιατί ο Λίβανος απειλεί την επιθυμία του Τραμπ να βρει διέξοδο από τον πόλεμο με το Ιράν
Ο Ντίλιαν δείχνει ξανά προς το Μαξίμου για τις υποκλοπές - Οι αιχμές κατά Φλωρίδη και ΕΥΠ
Μαζί τα τρώμε: Πόσα χρήματα από τον μισθό τους δίνουν οι Έλληνες σε φόρους - Τι συμβαίνει στην ΕΕ
Σκουπιδότοπος το Έβερεστ: Σκηνές, φιάλες οξυγόνου και περιττώματα - Εικόνες σοκ από το ψηλότερο καμπ του κόσμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




