Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκαν για επεισόδια 9 οπαδοί του Άρη
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε φυλάκιση πέντε έως εννέα μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκαν εννέα οπαδοί του Άρη για επεισόδια που προκλήθηκαν, τον Νοέμβριο του 2019, πριν από τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με το Περιστέρι, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κρίθηκαν ένοχοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για διατάραξη κοινής ειρήνης και -κατά περίπτωση- για κατοχή κροτίδων και φωτοβολίδων. Αντίθετα, το δικαστήριο τους αθώωσε από τις κατηγορίες που συνδέονται με παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικών.
Οι κατηγορούμενοι, που στις απολογίες του αρνήθηκαν τις κατηγορίες, είχαν ταυτοποιηθεί από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης της ΕΛΑΣ με βάση το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας πέριξ του κλειστού γυμναστηρίου.
Κατά της απόφασης άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
- Σε εξέλιξη οι εργασίες στους βασιλικούς τάφους - Στο Τατόι από το πρωί η οικογένειά του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ
- Τέλος εποχής στο ΚΚΕ: Η Αλέκα Παπαρήγα δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές
- Ξυλόκαστρο: Τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η δημοτική υπάλληλος που σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας ήταν ανασφάλιστη
- Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ: Η δικαστική διαμάχη για το Μον Ρεπό - «Σάρωσαν το σπίτι και φόρτωσαν τα πάντα σε κοντέινερ»
- «Καίει» η ακρίβεια: Ποια τρόφιμα είχαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις τον Δεκέμβρη
Το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από τη Marfin την ώρα της επίθεσης και οι φωτογραφίες που έχει η ΕΛΑΣ
Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος με καυτό διήμερο - Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια
Τραγικό τέλος για αγνοούμενο μοντέλο: Βρέθηκε νεκρό σε τεχνητή λίμνη στην Πολωνία
Φίδια για... πίτσα: Το εστιατόριο που δίνει δωρεάν φαγητό αν παραδώσεις πύθωνες - «Έχει γίνει μόδα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



