Βάρκιζα: Το δράμα πίσω από την τραγική υπόθεση του νεκρού βρέφους
Η δραματική ιστορία από την τραγωδία που εξελίχθηκε στη Βάρκιζα την Πέμπτη το πρωί.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων της 30χρονης, που συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου, μετά τον άδικο χαμό του 14 μηνών βρέφους που κάηκε σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στη Βάρκιζα.
Η μάνα το είχε αφήσει μόνο του στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου, στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να απανθρακωθεί.
Όπως καταγγέλλουν οι γείτονες, η 30χρονη είχε αφήσει το μωρό στο διαμέρισμα μόνο του και βγήκε από την πολυκατοικία της οδού Έριδος, προκειμένου να συναντήσει τον πατέρα του μωρού, έναν οδηγό ταξί, σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής όπου σημειώθηκε η τραγωδία.
Οι δυό τους φέρονται να τσακώθηκαν έξω από το σπίτι πριν καταλάβει η γυναίκα ότι στη γκαρσονιέρα είχε ξεσπάσει φωτιά, πιθανότατα από σόμπα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 30χρονη αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ έχει χάσει άλλο ένα παιδί, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Το παιδί εκείνο ήταν δύο μηνών όταν άφησε την τελευταία του πνοή, από σπάνια αρρώστια, όπως είχε αναφέρει η μητέρα. Στη γειτονιά οργίαζαν οι φήμες ότι κι αυτό το παιδάκι, έφυγε από την αμέλεια της μάνας, καθώς κατέληξε είτε από ασιτία είτε από το κρύο.
Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο 25χρονος Γιώργος που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι
Σπάνιο βίντεο από τον Αμαζόνιο: Η πρώτη καταγραφή φυλής με ακόντια και τόξα - «Σκεφτόμουν από που θα έρθει το βέλος»
Πώς Κινέζοι «τρύπωσαν» σε κινητά στην Αττική: Το μίνι εργαστήριο απάτης που έστησαν και η μέθοδος «SMS Blaster Attack»
Μαρινάκης στο OPEN: Ο Ανεστίδης δεν είναι πλέον ενεργό μέλος της ΝΔ - Φασίζουσα ενέργεια τα μπλόκα με τρακτέρ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



