«Μυστήριο» στο νοσοκομείο Κατερίνης-40χρονος νεκρός στο πάρκινγκ
H σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στον υπαίθριο χώρο του νοσοκομείου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 40χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης (27/02) στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. H σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στον υπαίθριο χώρο του νοσοκομείου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε τραύματα στο πρόσωπα τα οποία φαίνεται να έχουν προέλθει έπειτα από πτώση, ενώ προς ώρας αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Ο 40χρονος κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου. Την προανάκριση, σύμφωνα με το voria.gr, διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία - νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις, για να ρίξουν φως στην υπόθεση.
Διαβάστε ακόμη
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




