Βάρκιζα: Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος της μητέρας του βρέφους που απανθρακώθηκε
Η κατηγορούμενη, η οποία δεν έχει δικηγόρο, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της μητέρας του μωρού που βρήκε το θάνατο κατά τη διάρκεια φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε σπίτι στη Βάρκιζα. Η κατηγορούμενη, η οποία δεν έχει δικηγόρο, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή.
Το δράμα πίσω από την τραγική υπόθεση του νεκρού βρέφους
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων της 30χρονης, που συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου, μετά τον άδικο χαμό του 14 μηνών βρέφους. Η μάνα το είχε αφήσει μόνο του στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου, στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να απανθρακωθεί.
Όπως καταγγέλλουν οι γείτονες, η 30χρονη είχε αφήσει το μωρό στο διαμέρισμα μόνο του και βγήκε από την πολυκατοικία της οδού Έριδος, προκειμένου να συναντήσει τον πατέρα του μωρού, έναν οδηγό ταξί, σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής όπου σημειώθηκε η τραγωδία.
Συναγερμός ξανά στην Κύπρο: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι - «Η αμυντική διάταξη της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη» η απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα
Ανάλυση: Ο Τραμπ έχει ήδη χάσει τον έλεγχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Ιράν κερδίζει τον πόλεμο
Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν
«Δεν φοβάσαι στο Ντουμπάι; Όχι, γιατί ξέρω ποιος μας προστατεύει»: H viral καμπάνια από τα Εμιράτα στους τουρίστες μέσω influencer
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



