Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας ζητάει αναίρεση της αθωωτικής απόφασης για το θάνατο του μπάτλερ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την αναίρεση της αθωωτικής απόφασης για τη δολοφονία του μπάτλερ στους Ελαιώνες Θεσσαλονίκης το 2013 ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 36χρονος γόνος επιχειρηματικής οικογένειας είχε κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για το φόνο του 25χρονου μπάτλερ από τη Σρι Λάνκα τον Φεβρουάριο του 2013. Το πτώμα του είχε βρεθεί στην πισίνα της βίλας του Πανοράματος, όπου εργαζόταν ο 25χρονος και η μητέρα του.
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά την επανάληψη της δίκης στο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς δεκτό το αίτημα της μητέρας του θύματος, με το σκεπτικό ότι η αθωωτική απόφαση δεν έχει ειδική αιτιολογία.
Αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου του Αρείου Πάγου για το αν θα γίνει δεκτή η αναίρεση.
Διαβάστε ακόμη
Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
Επτά χρόνια ταξίδι, 6 ήπειροι, 38 χώρες: Η ιστορία του Τομ και του σκύλου του που περπάτησαν τον κόσμο
Μητσοτάκης για Καρυστιανού: Μεγάλη απόσταση μεταξύ του να είσαι γονιός θύματος και αρχηγός κόμματος
Άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Καρτέρι θανάτου στον 50χρονο πρόεδρο της κοινότητας Λιθοβουνίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



