Κατασκευή νηπιαγωγείου στον Δήμο Γαλατσίου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δρομολογήθηκε η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων για το 3ο Νηπιαγωγείο Γαλατσίου, με την υπογραφή της Πράξης ένταξης του έργου από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».
Το έργο, προϋπολογισμού 1,34 εκατ. ευρώ, θα υλοποιηθεί από τις Κτιριακές Υποδομές (ΚτΥπ ΑΕ) και «θα καλύψει μια τεράστια ανάγκη για την πόλη, τους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους», όπως επισήμανε ο δήμαρχος Γαλατσίου και πρόεδρος ΠΕΔΑ Γιώργος Μαρκόπουλος, κατά την υπογραφή της ένταξης στα γραφεία της περιφέρειας.
Παρόντες επίσης ήταν ο διευθύνων σύμβουλος και ο γενικός διευθυντής της ΚΤΥΠ, Θ. Γιάνναρης και Θ. Κυριαζόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος και ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της περιφέρειας, Δ. Δρόσης.
Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




