Κάηκε ασθενής στο ΚΑΤ
Είχε πάρει φωτιά ένα στρώμα κρεβατιού στον 4ο όροφο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Αμέσως, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου κάλεσαν την Πυροσβεστική για να σβήσει τη φωτιά.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επί τόπου έφτασαν τρία οχήματα. Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι είχε πάρει φωτιά ένα στρώμα κρεβατιού στον 4ο όροφο και υπήρχε ένας άνδρας νεκρός.
Το υπουργείο Υγείας αναφέρει:
Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου.
Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηρητική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



