Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρατούμενος απέδρασε από τα δικαστήρια

Σε εξέλιξη είναι αστυνομικές αναζητήσεις για τη σύλληψη 33χρονου, ο οποίος απέδρασε το πρωί από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Είχε καταδικαστεί, σε δεύτερο βαθμό, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για συνέργεια σε κλοπή και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 μηνών.
Καθώς όμως δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της αναστολής, το δικαστήριο αποφάσισε πως θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του. Κατά πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οδηγήθηκε στο γραφείο βεβαίωσης δικαστικών εξόδων απ’ όπου φαίνεται πως διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών και διέφυγε.
- Απανθρωπιά: Ανάπηρη γυναίκα έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και μπήκαν από το μπαλκόνι να την διώξουν - «Έχεις 5 λεπτά να φύγεις»
- Σταθάκης στο Open για Πολάκη: Το ατόπημα είναι δεδομένο - Κανένας δεν έχει πολιτική πλατφόρμα ένα μήνα πριν τις εκλογές
- «Θα λογοδοτήσεις στη Δικαιοσύνη»: λέει η αντιπολίτευση στον Ερντογάν και εκείνος μοιράζει χρήματα σε παιδάκια
- Επιστροφή από τον θάνατο: 7 απίστευτες υποθέσεις νεκρανάστασης που έχουν καταγραφεί στην Ιστορία
- Ρεύμα: Οι κρατικές επιδοτήσεις για το Μάρτιο από τον Σκρέκα - Μέριμνα και για τη βιομηχανία
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
