Σαλαμίνα: Μετά τις αντιδράσεις, ο ιερέας που χτύπησε πιστούς εμφανίζεται μετανιωμένος – Τι απαντά μέσω του δικηγόρου του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πλείστες είναι οι αντιδράσεις για τον ιερέα στη Σαλαμίνα, ο οποίος κατηγορείται πως έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς σε παρεκκλήσι στο νησί.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο ιερέας, μέσω του δικηγόρου του, εμφανίστηκε μετανοημένος και ζήτησε συγγνώμη από τους πιστούς. «Ζητώ συγγνώμη για τον ίδιο και για την απρεπή συμπεριφορά του, η οποία όμως προκλήθηκε από μια πιστή. Βγήκε εκτός εαυτού από τις προκλήσεις που δέχτηκε. Είναι άνθρωπος και ο ιερέας, δε δικαιολογώ όμως τη συμπεριφορά του. Γι΄αυτό και ζήτησε και από το ποίμνιό του την Κυριακή συγγνώμη» είπε ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο STAR.
Το βίντεο με τις βρισιές και τις κατάρες στους πιστούς προκάλεσε σάλο με το περιστατικό να αποτελεί τη συνέχεια μιας σκληρής κόντρας, που έχει ανακύψει μεταξύ του ιερέα και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



