Έκρηξη στη Γλυφάδα: Όσα κατέθεσε ο Λιβανέζος στην Αστυνομία
Όταν ρωτήθηκε ποιος μπορεί να τον ήθελε νεκρό, ο Λιβανέζος κράτησε κλειστό το στόμα του - Δείτε το βίντεο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ο 56χρονος Λιβανέζος που την περασμένη Παρασκευή έπεσε θύμα βομβιστικής ενέργειας στη Γλυφάδα είχε την πρώτη του επαφή με τις αστυνομικές Αρχές το βράδυ της Κυριακής.
Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Μίνα Καραμήτρου, ο άνδρας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη ενώ παραδέχτηκε ότι ισχύουν τα αυστραλιανά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως υπήρξε μέλος της ομάδας «Κομαντσέρο».
Ο 56χρονος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα γιατί είστε μια χώρα όμορφη, ηλιόλουστη και ειρηνική», ενώ διευκρίνισε επίσης ότι στην Ελλάδα δεν εργάζεται κάπου ενώ στο παρελθόν εργαζόταν ως συνοδός ασφαλείας ενός Αυστριακού.
Αναφορικά με το περιστατικό της περασμένης Παρασκευής, σημείωσε ότι πήγε κανονικά το πρωί τα τρία του παιδιά στο σχολείο, καθώς η γυναίκα του βρίσκεται στην Αυστραλία. Έπειτα, πήγε στο γυμναστήριο σταθμεύοντας μάλιστα το πολυτελές αυτοκίνητό του στο σημείο όπου το σταθμεύει πάντα.
Όταν ρωτήθηκε ποιος μπορεί να τον ήθελε νεκρό, ο Λιβανέζος κράτησε κλειστό το στόμα του και απέφυγε να κατονομάσει οποιοδήποτε πρόσωπο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι το προηγούμενο διάστημα δεν είχε αντιληφθεί κάποια ύποπτη κίνηση ή κάποιο άτομο να τον παρακολουθεί.
Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων - Πιάστηκε επ' αυτοφώρω
Χειμερινό μοτίβο μετά την Πρωτομαγιά: Ψυχρή εισβολή φέρνει ο Μάιος - Η ανάρτηση Κολυδά
Αυξάνουν φρούτα και λαχανικά τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα; Τι αποκαλύπτει σοκαριστική έρευνα
Ένοπλες ληστείες από ανήλικους στα Νότια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντα και καταδίωξη πριν συλληφθούν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



