Ασπρόπυργος: Πέντε άτομα εισέβαλαν σε σπίτι και άρπαξαν 44χρονη - Αγνοούνται τα ίχνη της
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία καθώς πέντε άτομα εισέβαλλαν σε οικία σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο και ακινητοποίησαν έναν 22χρονο και την 44χρονη μητέρα του, ζητώντας χρήματα αλλά δεν βρήκαν τίποτα εντός της οικίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τα δύο άτομα και αφού προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό της οικίας κατά την διαφυγή τους εξανάγκασαν την 44χρονη να τους ακολουθήσει, επιβιβάζοντας την με την βία σε αυτοκίνητο.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε εξέλιξη, ενώ δεν αποκλείεται πίσω από την αρπαγή να υπάρχουν και προσωπικές διαφορές.
- Μητσοτάκης για Τέμπη: «Φταίμε όλοι, αλλά η τραγωδία έγινε με εμάς στο τιμόνι - Δρομολογούμε άμεσα πρωτοβουλίες»
- Τι θα γίνει με το τιγράκι που εγκαταλείφθηκε στο Αττικό Ζωολογικό; «Έχει περάσει ήδη από κάποιο ιατρείο»
- Ο Μηταράκης είπε στο BBC ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί - «Δεν ήταν βέλτιστη η αγγλική φράση»
- ΑΑΔΕ: Γκάζωσε η εισπραξιμότητα φόρων το 2022 – Συνεπείς εννιά στις 10 επιχειρήσεις
- Οι πάγοι λιώνουν, οι ιοί ζόμπι μπορεί να «ξυπνήσουν»: Σοβαρή προειδοποίηση των επιστημόνων
Διαβάστε ακόμη
Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



