Γιάνης Βαρουφάκης: Στον εισαγγελέα ο 17χρονος που συνελήφθη για την επίθεση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 17χρονος που συνελήφθη χθες για την επίθεση στον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.
Yπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές έρευνες για την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια, συνεχίζονται. Μάλιστα, όλα έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα όπου βρισκόταν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.
Στα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες φαίνεται με κάθε λεπτομέρεια η επίθεση. Άτομα με κουκούλες και μάσκες Covid πλησιάζουν το τραπέζι όπου καθόταν ο κ. Βαρουφάκης και του λένε «έλα έξω να τα πούμε». Εκείνος σηκώνεται, βγαίνουν έξω και εκεί τον ξυλοκοπούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN.
Έτσι, οι Αρχές έχοντας το βίντεο στα χέρια τους προχώρησαν στις αναγνωρίσεις και τις ταυτοποιήσεις, με έναν 17χρονο να βρίσκεται ήδη στα χέρια της ΕΛΑΣ και να είναι γνώριμος των Αρχών για υποθέσεις του παρελθόντος. Το 2022, μάλιστα, είχε συλληφθεί σε επεισόδια.
Ο συλληφθείς λέει πως διέγραψε το βίντεο
Στο βίντεο ο 17χρονος φαίνεται να κρατάει ένα κινητό τηλέφωνο και να καταγράφει όλη τη σκηνή. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για αυτό, τους είπε «το έσβησα, δεν το κράτησα».
Ωστόσο, το κινητό του έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και η αστυνομία γνωρίζει ποιοι είναι, καθώς πρόκειται για γνώριμους των Αρχών και για άτομα ηλικίας από 20 έως 22 ετών.
Όλα αυτά τα άτομα αναζητούνται.
- Συναγερμός στις Αρχές: Τηλεφώνημα για βόμβα στον σταθμό Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία
- Αφαίρεσαν «έμβρυο» από το κεφάλι μωρού - Πώς εξηγείται το σπάνιο ιατρικό περιστατικό
- Καταγγελίες για σωρεία παρατυπιών στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ: 1.200 θα κινηθούν δικαστικώς - «Τα θέματα μπορεί να έχουν διαρρεύσει»
- Όσκαρ 2023: Τα 8 σκάνδαλα που έσβησαν από τη λάμψη του θεσμού – Από την ανεπιθύμητη μαύρη ηθοποιό στο περσινό χαστούκι
- Ακρίβεια: Η κρίσιμη μάχη με τον δομικό πληθωρισμό - Τι τρομάζει την κυβέρνηση το 2023
- «Η ελληνική κοινωνία βιώνει δυσκολίες μεγάλες»: Τι συζήτησαν Τσίπρας-Κασσελάκης στη Βουλή - Εικόνες από τη συνάντηση
- Πόσες καλλιεργήσιμες εκτάσεις κατέστρεψε στη Θεσσαλία η κακοκαιρία Daniel: Η εκτίμηση των επιστημόνων
- Ματέο Μεσίνα Ντενάρο: Ποιος ήταν ο τελευταίος νονός της Κόζα Νόστρα που γέμισε ένα νεκροταφείο με όσους σκότωσε με τα χέρια του
- Ακρίβεια: Πώς ευρωπαϊκές χώρες πιέζουν retailers και προμηθευτές να μειώσουν τις τιμές
- Με λευκή επιταγή ο Στέφανος Κασσελάκης καλείται από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ να «τα αλλάξει όλα» - Οι προκλήσεις και οι μάχες της επόμενης μέρας
- Έπαιξε με τη φωτιά: Η παράτολμη πτήση του πιλότου που μπήκε με 290 χλμ/ώρα στον Ισθμό της Κορίνθου
- Τον πήγαν για πλύση στομάχου: Η ακραία σκηνή που ο Βέγγος έδειξε γιατί κανείς κασκαντέρ δεν μπορούσε να τον φτάσει

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr