Σάμος: Μαθητές δεν πάνε σχολείο -Αντιδρούν στην άφιξη 14 προσφύγων
Κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας βρίσκεται στη Σάμο για να εξετάσει τα ζητήματα που θέτουν οι γονείς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να απέχουν τα παιδιά τους από το σχολείο από την Τρίτη 5 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου, αποφάσισαν σε γενική συνέλευσή τους οι γονείς των μαθητών του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Σάμου. Αφορμή στάθηκε η έναρξη λειτουργίας Δομής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης Προσφύγων με 14 προσφυγόπουλα στο συγκεκριμένο σχολικό κτίριο.
Οι γονείς έχουν προγραμματίσει να κάνουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 7 Μαρτίου έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, στην οποία καλούν όλους τους συλλόγους γονέων του νησιού. Την ίδια ώρα η ΕΛΜΕ Σάμου καλεί «εκπαιδευτικούς, γονείς και όλους τους φορείς του νησιού σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου στις 2 το μεσημέρι στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος να υποδεχθούν όλοι μαζί τα προσφυγόπουλα».
Κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας βρίσκεται στη Σάμο για να εξετάσει τα ζητήματα που θέτουν οι γονείς.
«Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




