Συνελήφθη αλλοδαπός ναυτικός στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Ο 43χρονος έφερε πλαστά αποδεικτικά ναυτικής ικανότητας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού ναυτικού προέβησαν το βράδυ της Τρίτης στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης.
Ο 43χρονος, έπειτα από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι ως ναυτολογημένος στο M/V ''LADY MIRA'' σημαίας Comoros, έφερε πλαστά αποδεικτικά ναυτικής ικανότητας (πιστοποιητικό ναυτικής ικανότητας, πιστοποιητικό χειρισμού τηλεπικοινωνιακών μέσων και πιστοποιητικό Αξιωματικού ασφαλείας πλοίων).
Επίσης, το κατόπιν επιθεώρησης που διενεργήθηκε σε αυτό από εξουσιοδοτημένους Επιθεωρητές PARIS MOU, κρατείται μέχρι αποκατάστασης τεθέντων παρατηρήσεων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης πρόκειται να επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Διαβάστε ακόμη
Έκρηξη στην Πλάκα: Στο μικροσκόπιο η σωλήνωση αερίου του ’90 - Τα ίχνη καύσης και το κρίσιμο εύρημα
Μέτρα σε δόσεις για την ακρίβεια: Έρχονται παρεμβάσεις ανά 15ήμερο από την κυβέρνηση
WSJ: Το «μπορούμε να το κάνουμε κι εδώ» της Γκιλφόιλ και ο Ελληνοαμερικανός λομπίστας - Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
Τα δύο γυναικεία ονόματα για την Α΄Αθηνών, το ντέρμπι των εκλογών και ο «πόλεμος» που ανησυχεί το Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




