Εντοπίστηκαν 8 μετανάστες που διέσχισαν πεζή τον ποταμό Έβρο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οκτώ μετανάστες, μεταξύ των οποίων κι ένας ανήλικος, επιχείρησαν σήμερα να εισέλθουν παράνομα στη χώρα, διασχίζοντας πεζή τον ποταμό Έβρο, στην περιοχή των Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μετά από σχετική ενημέρωση των αστυνομικών αρχών, σήμερα το πρωί, μέσω του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών αναζήτησε και εντόπισε την ομάδα των οκτώ ατόμων.
Οι εντοπισθέντες φέρεται να είναι καλά στην υγεία τους και άμεσα θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη σε περιπτώσεις παράνομης εισόδου διαδικασία καταγραφής και ταυτοποίησης των στοιχείων τους από τις αρμόδιες αρχές.
Διαβάστε ακόμη
«Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



