Θεσσαλονίκη: Kάηκε ολοσχερώς σπίτι στην Επανομή - Κινδύνευσε οικογένεια με τρία παιδιά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οικογένεια με τρία παιδιά στην Επανομή Θεσσαλονίκης κινδύνεψε να καεί όταν το σπίτι τους τυλίχτηκε στις φλόγες.
Όπως μετέδωσε το OPEN, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 3 τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη, ενώ εκείνη την ώρα κοιμόταν στο σπίτι μια οικογένεια με τρία παιδιά, ηλικίας 3, 4 και 12 ετών.
Οι γονείς σημείωσαν ότι την ώρα που κοιμόντουσαν άκουσαν κάποιους θορύβους. Σηκώθηκαν, είδαν έντρομοι την φωτιά και βγήκαν γρήγορα έξω. Οι ίδιοι ανέφεραν πως ζεσταίνονται με ξυλόσομπα, που όμως είχαν σβήσει αρκετή ώρα πριν και έτσι δεν γνωρίζουν πως ξέσπασε η φωτιά.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής προκειμένου να σβήσουν την φωτιά, ενώ το σπίτι έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
- Εκλογές 2023: Τα προεκλογικά … συνθήματα και διλήμματα της κυβέρνησης - Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες της 21 Μαΐου
- Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα τρομοκρατίας που ετοίμαζε χτύπημα στην Αθήνα - Η πληροφορία από το εξωτερικό και... οι πιθανές νέες συλλήψεις
- Εκλογές 2023: Τι θα ισχύσει με τις εξετάσεις στα σχολεία – Θα επηρεαστούν οι Πανελλήνιες;
- Κτηματολογικά Γραφεία: Εικόνες ντροπής με ουρές, καυγάδες και… χαρτούρα - Στις 7.000 οι ακαταχώρητες πράξεις μόνο στην Αθήνα!
- Ν. Καραμούζης (SMERC): Τα σχέδια για τo Patmos Aktis Suites & Spa και οι επόμενες επενδυτικές κινήσεις
Διαβάστε ακόμη
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




