Σύλληψη 39χρονου για διαρρήξεις-κλοπές στο Κορωπί
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, διέπραξαν τουλάχιστον εννέα διαρρήξεις-κλοπές καταστημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για διαρρήξεις-κλοπές στην περιοχή του Κορωπίου κατηγορείται 39χρονος, ο οποίος συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, διέπραξαν τουλάχιστον εννέα διαρρήξεις-κλοπές καταστημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή.
Οι δράστες, κυρίως νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, παραβίαζαν την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου ή έσπαγαν με αιχμηρό αντικείμενο τις τζαμαρίες των καταστημάτων και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους αποκλειστικά χρήματα.
Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε, για κύρια ανάκριση, σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία της Αττικής λόγω κακοκαιρίας - Η απόφαση Χαρδαλιά και οι 5 περιοχές σε «Red Code»
Μακρόν κατά Τραμπ: Η Ευρώπη προτιμά τον σεβασμό και όχι τους νταήδες - Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε το «μπαζούκα»
Δράμα στην Ισπανία μετά τη σύγκρουση τρένων: Παγιδευμένα πτώματα στα συντρίμμια
Μικέλα Χαρτουλάρη στο ethnos.gr: «Η νέα γενιά δεν έχει χώρο να ζήσει, να διαμαρτυρηθεί - Πνίγεται ανάμεσα σε υψηλά ενοίκια και κρατική βία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



