Παρέμβαση εισαγγελέα για τα βίντεο από τη μεταγωγή του Μπόρις Κλέιμαν στον ανακριτή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έρευνα για τη διαρροή βίντεο και φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από τη μεταγωγή στον εισαγγελέα του ποδοσφαιριστή Μπόρις Κλέιμαν που κατηγορείται για βιασμό, διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνης Ελευθεριάνος, έδωσε εντολή στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και να διαπιστώσει εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 8 παρ. 2 του ν.3090/2002 που απαγορεύει τη λήψη βίντεο ή φωτογραφιών προσώπων που μεταφέρονται ενώπιον των δικαστικών ή άλλων αρχών, στο οποίο προβλέπεται για τους παραβάτες ποινή φυλάκισης έως τριών ετών και χρηματική ποινή από 20 έως 200 χιλιάδες ευρώ.
Ο κ. Ελευθεριάνος ζητά εφόσον διαπιστωθεί η παράβαση και εντοπιστούν οι υπαίτιοι, να τηρηθεί η διαδικασία σύλληψης τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
- Ο Μπόρις Κλέιμαν με χειροπέδες στον ανακριτή - «Όλοι μπορούν να δουν ότι δεν έχω κάνει τίποτα» - Το χρονικό της υπόθεσης
- Μητσοτάκης στη Bild: «Δεν κάνουμε επαναπροωθήσεις» - Ο φράχτης στον Έβρο «μειώνει σημαντικά την παράνομη μετανάστευση»
- Είκοσι χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη με τους 21 νεκρούς μαθητές - Το χρονικό μίας από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στη χώρα
- La Repubblica: «Περιμένω με αγωνία το βραχιολάκι για να βρεθώ εκτός φυλακής» - Η πρώτη δήλωση της Εύας Καϊλή
- Νάγκελ: Η ενεργειακή κρίση έχει τελειώσει - Καλές οι προοπτικές της γερμανικής οικονομίας
Με ποιον συζητάει ο Τραμπ στο Ιράν; Το μυστηριώδες πρόσωπο και η απειλή σφοδρών βομβαρδισμών αν δεν υπάρξει συμφωνία
Πρεμιέρα ντροπής για τη δίκη των Τεμπών: Λιποθυμίες, συγγενείς στις θέσεις των κατηγορουμένων και απαξίωση
Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»
Αντώνης Μυλωνάκης στο ethnos.gr: «Η λογοτεχνία οφείλει να δοκιμάζει τα όρια, ειδικά τα θρησκευτικά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



