Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν παράτυπους μετανάστες στο διαμέρισμα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παράτυπους αλλοδαπούς έκρυβαν σε διαμέρισμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δύο άτομα που εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Μεγάλης Τετάρτης αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν δύο άντρες από το Αφγανιστάν, ηλικίας 25 και 23 ετών, να επιχειρούν να εισέλθουν εντός αυτού.
Στο εσωτερικό του διαμερίσματος βρέθηκαν πέντε Ιρανοί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παράτυποι αλλοδαποί εισήλθαν στη χώρα λίγες μέρες νωρίτερα και οι δύο δράστες τους κλείδωσαν στο διαμέρισμα, προκειμένου στη συνέχεια να τους μεταφέρουν στο εξωτερικό έναντι επιπρόσθετης αμοιβής.
Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




