Συγκέντρωση για το Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη
Μέλη του Συντονισμού Δράσης ενάντια στην Κυριακάτικη εργασία θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους στις 10.30.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) σήμερα, Κυριακή 4 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2018) με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας: 11:00 πμ - 18:00 μμ.
Λίγο αργότερα, στις 12.00 στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Μητροπόλεων, μέλη του Σωματείου "Συνεργασία Μετόχων ΟΑΣΘ" , θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με αφορμή τη συμπλήρωση 15 και πλέον μηνών από την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ.
Οι μέτοχοι του ΟΑΣΘ θα διαμαρτυρηθούν «για την αντισυνταγματική κατάσχεση των μετοχών τους και την ουσιαστική δήμευση της περιουσίας τους, χωρίς καμία αποζημίωση»
Διαβάστε ακόμη
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



