Σεισμός στην Εύβοια: «Έπεφταν πράγματα πάνω στα κεφάλια μας» περιγράφουν οι κάτοικοι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στους Ζάρακες Εύβοιας μετά τον σεισμό 4,5 Ρίχτερ που έπληξε την περιοχή το πρωί του Σαββάτου. Ακόμα δεν έχουν υπάρξει αναφορές για ζημιές, όμως, οι πρώτες εικόνες αποτυπώνουν και την κατάσταση που επικρατεί στο χωριό αυτή την ώρα.
Πολλοί κάτοικοι, τρομοκρατημένοι από τον σεισμό και τις συνεχείς μικρότερες δονήσεις, αποφάσισαν να μείνουν προσωρινά έξω.

«Βγήκαμε όλοι από τα σπίτια μας, έπεφταν πράγματα πάνω στα κεφάλια μας, ο σεισμός ήταν πολύ δυνατός. Στο χωριό είχε λαϊκή σήμερα και όλος ο κόσμος ήταν σε μια ταραχή, άρχισαν να πέφτουν πράγματα από τους πάγκους. Όλοι οι κάτοικοι φοβόμαστε το ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά κάτοικος τις περιοχής στο evima.gr.
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζαράκων σημείωσε ότι «η σεισμική δόνηση ήταν πολύ ισχυρή. Αυτή την ώρα είμαστε σε επιφυλακή και πάμε να δούμε αν έχουν προκύψει ζημιές σε σπίτια».
- «Δηλώνω αισιόδοξος για το αύριο, αρκεί να μείνουμε ενωμένοι, μακριά από ψέματα» - Το μήνυμα Μητσοτάκη για τις εκλογές
- Σεισμός αισθητός στην Αττική - Στην Εύβοια το επίκεντρο της δόνησης
- Τα κονδύλια τελειώνουν και τα υγειονομικά υλικά στα νοσοκομεία δεν επαρκούν: Με δυσκολία τα χειρουργεία - Σοβαρά τα προβλήματα
- Στον «πάγο» βάζουν οι εκλογές τα μεγάλα deals του ΤΑΙΠΕΔ - Τι θα γίνει με Αττική και Εγνατία Οδό
Διπλό πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία: Ολονύχτια μάχη σε Πόρτο Γερμενό και Δομβραίνα
Το drone του ethnos.gr στο Ποικίλο Όρος: Η καταστροφή από ψηλά μετά τη μεγάλη φωτιά
Πύραυλος της SpaceX βρίσκεται καθ' οδόν να συγκρουστεί με τη Σελήνη - Έρχεται έκρηξη τριών τόνων TNT
Οι ματωμένες γροθιές... και πατούσες του καράτε: Δύο άνδρες και τα σκυλιά τους ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



