Τραγωδία στον Γεροπόταμο: Κατέθεσαν μηνύσεις οι συγγενείς των θυμάτων
Μία ακόμη δύσκολη στιγμή για τις οικογένειες των θυμάτων που χάθηκαν αδόκητα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ώρα της Δικαιοσύνης έφθασε για τις οικογένειες των θυμάτων στον Γεροπόταμο. Εκεί που ξημερώματα 17ης Φεβρουαρίου, χάθηκαν 4 ψυχές όταν το αυτοκίνητο στο οποίο και επέβαιναν, παρασύρθηκε στα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου στη Μεσαρά.
20 μέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία, όπως έγραψε το neakriti.gr οι συγγενείς των θυμάτων βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηράκλειου και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες και ελπίζοντας σε δικαίωση, στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν εν μια νυκτί.
Ο πόνος για τον χαμό των αγαπημένων τους έχει φωλιάσει στις ψυχές των οικογενειών του Kώστα Γιαννακάκη, της Ροδούλας Τζαγκαράκη, της Μαρίας Χατζηπάνου και της Μαριλένας Τζαγκαράκη.
Στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, ήταν και ο Γιώργος Κοκοσάλης, δικηγόρος της οικογένειας Γιαννακάκη, ο οποίος και εξέφρασε επιθυμία των δύο οικογενειών είναι να μείνουν μακριά από οποιαδήποτε μικροπολιτική σκοπιμότητα.
Πηγή: neakriti.gr
Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




