Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε η 38χρονη που περιέλουσε τον σύζυγό της με βενζίνη - Θα καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋

Προφυλακίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 38χρονη γυναίκα από τη Μυτιλήνη, που κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά στον 58χρονο σύζυγό της. Ο άνδρας νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Θα καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους
Ο Τάσος Χατζηγιάννης, συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης, δήλωσε ότι θα καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους. Η γυναίκα καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία ενώ, σύμφωνα με τον δικηγόρο, έχει ζητηθεί η εξέτασή της από ψυχιάτρους.
Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.
«Ήταν θύμα ενδοοικογενεικής βίας»
Νωρίτερα σήμερα κατέθεσε στον ανακριτή μία φίλη της κατηγορουμένης, η οποία με φωτογραφικό υλικό παρουσίασε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 38χρονης. Ο ίδιος ο πατέρας της 38χρονης, όπως είπε την ΕΡΤ, δεν ήξερε ότι η Μαρία αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα στον έγγαμο βίο της και δήλωσε συγκλονισμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων.
Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της 38χρονης Τάσος Χατζηγιάννης, επιβεβαιώνει και το πόρισμα ιατροδικαστικής έκθεσης στην οποία αποκαλύπτεται η κατηγορούμενη φέρεται να έχει σημάδια που προκλήθηκαν λίγες ημέρες νωρίτερα αλλά και παλαιότερα και τώρα βρίσκονται σε αποδρομή.
Εάν αποφασίσει την προφυλάκιση της ο ανακριτής αναμένεται να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.
Το χρονικό της τραγωδίας
Το περαστικό συνέβη στην ταβέρνα που διατηρεί το ζευγάρι στη Μυτιλήνη. Φέρονται να τσακώθηκαν για άγνωστο λόγο και η γυναίκα που ήταν δίπλα στην ψησταριά και άναβε τα κάρβουνα πήρε το μπιτόνι με τη βενζίνη και αφού περιέλουσε με αυτό τον σύζυγο της τού έβαλε φωτιά.
Η δράστιδα συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ενώ ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε κρίσιμη κατάσταση. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει χάσει τα δύο από τα τρία παιδιά του, σύμφωνα με το lesvosnews.gr.
Τα εγκαύματα του θύματος καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.
- Εκλογές 2023: Τι θα γίνει με το debate; Ο «πόλεμος» ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ, η απάντηση του ΠΑΣΟΚ και στο βάθος οι εταιρείες δημοσκοπήσεων
- Πόσες παρενέργειες και θάνατοι από τα εμβόλια κορονοϊού δηλώθηκαν στον ΕΟΦ το 2022 - Ποιο φύλο και ηλικία ήταν ευάλωτα
- Φίλαθλοι της Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας: «Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα οι δύο λαοί-Όνειρό μας να δούμε ματς του ΠΑΟΚ»
- Παρέμβαση Αρείου Πάγου για τον παιδεραστή του Ρεθύμνου, Νίκο Σειραγάκη - Αναιρεί το βούλευμα αποφυλάκισης του
- Moody's: Μεγαλύτερη η προστασία των καταθετών στην ΕΕ με τις νέες προτάσεις της Κομισιόν
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



