Κέρκυρα: Επί 2,5 ώρες έψαχναν πτητικό μέσο για να μεταφέρουν έγκυο με ακατάσχετη αιμορραγία – Κατέληξε το βρέφος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Αγώνα δρόμου για να σώσουν μητέρα και βρέφος έκαναν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου της Κέρκυρας όταν επί 2,5 ώρες αναζητούσαν πτητικό μέσο για την μεταφορά εγκύου με ακατάσχετη αιμορραγία. Το βρέφος όμως τελικά δεν τα κατάφερε και γεννήθηκε νεκρό, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Όπως επισήμαναν οι συγγενείς της 28χρονης, οι γιατροί και οι νοσηλευτές προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για να σώσουν και τους δύο.
Οι γιατροί εκτιμώντας την κατάσταση της 28χρονης ζήτησαν την μεταφορά της σε νοσοκομείο των Αθηνών με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας να απαντά, όπως υποστηρίζουν, πως δεν υπάρχει διαθέσιμο ενάεριο μέσο.
Βλέποντας τον χρόνο να κυλά εις βάρος της 28χρονης, οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή χωρίς όμως να μπορέσουν να σώσουν το μωρό. Η 28χρονη έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και στο πλάι της βρίσκεται από την πρώτη ώρα ψυχολόγος του νοσοκομείου.
- Πηγές ΑΔΑΕ στο ethnos.gr: «Η λειτουργία μας δεν σχετίζεται με τον προεκλογικό αγώνα - Ο,τι άλλο θα ήταν παράβαση καθήκοντος»
- «Πήραμε από ένα παιδί αγκαλιά και φύγαμε» - Συγκλονίζει ο Μητροπολίτης Σουδάν περιγράφοντας την επιχείρηση απεγκλωβισμού του
- Κλοπή από θυρίδες τράπεζας στη Νέα Σμύρνη: Συνέλαβαν 46χρονο κατηγορούμενο στη Σουηδία - Πώς σημειώθηκε το περιστατικό
- Δυσοίωνες προβλέψεις Ζερεφού: «Είμαστε στην ευθεία για την καταστροφή» - Πιθανό να δούμε 45αρια και 50ρία στην Ελλάδα τα επόμενα 15-20 χρόνια
- Παππούδες οι Ντέμι Μουρ και Μπρους Γουίλις: Aπέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι
- First Republic Bank: Σχέδιο διάσωσης με πωλήσεις ομολόγων και στεγαστικών δανείων αξίας 100 δισ.
«Κουβάλησα το σώμα της γυναίκας μου για μιάμιση ώρα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φλεγόμενο Ιράν
«SMS Blaster Attack»: Συναγερμός για high tech απάτη - Πώς έκλεβαν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό
Ολλανδία: Τρομακτική έκρηξη στο κέντρο της Ουτρέχτης - Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες
Αγωνία για 28χρονο Έλληνα που έκανε διακοπές στην Αυστραλία - Κινδυνεύει με τετραπληγία μετά από ατύχημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



