Εκλογές 2023: Στον Άρειο Πάγο οι προσφυγές για τα κόμματα Κασιδιάρη και Μιχάκη - «Μάχη» για το όνομα «Έλληνες»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Οι προσφυγές του Δημήτρη Μιχάκη του κόμματος «Έλληνες» και του Ηλία Κασιδιάρη του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» εξετάζονται από την Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, καθώς ο ένας έχει καταθέσει προσφυγές σε βάρος του άλλου.
Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μιχάκης έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Εθνικού Κόμματος Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη. Και ο τελευταίος έχει καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Δημήτρη Μιχάκη.
Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης Μιχάκης ζητάει να απαγορευθεί η χρήση της επωνυμίας «Έλληνες» από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.
Ακόμη, ο Δημήτρης Μιχάκης ζητάει να αφαιρεθεί η επωνυμία «Έλληνες» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπου άλλου έχει αναρτηθεί ή δημοσιευθεί από το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη και ο ιδρυτής του «Εθνικού Κόμματος Έλληνες» με ανακοίνωσή του στα μέσα ενημέρωσης να αναγνωρίσει ότι το κόμμα «Έλληνες» υφίσταται από το έτος 2012 με ιδρυτή τον Δημήτρη Μιχάκη.
Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας Κασιδιάρης επικαλείται ότι το κόμμα «Έλληνες» έχει σήμα που προσιδιάζει με αυτό της Βεργίνας, ότι δεν έχει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα και κατά συνέπεια είναι προσχηματική η δήλωση συμμετοχής του στις εκλογές και τέλος ότι δεν έχει τις απαιτούμενες από τη νομοθεσία 200 υπογραφές.
- Το «όχι» σε celebrities και το ισχυρό άρωμα γυναίκας - Η «αποκωδικοποίηση» των επιλογών Μητσοτάκη για το Επικρατείας της ΝΔ
- Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ - Επικεφαλής η Ειρήνη Αγαπηδάκη
- Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν: Οι ποινές που προβλέπονται για τον ιστορικό καβγά - Εντός 24 ωρών η απόφαση του αθλητικού δικαστή της Euroleague
- Δικηγόρος οικογένειας Καμπανού για δεύτερο κατηγορούμενο: Το εξιλαστήριο θύμα για να βγουν από το κάδρο οι υπόλοιποι έντεκα
- Πετρέλαιο: Εκτος σερί μήνας απωλειών λόγω επιδείνωσης των προοπτικών ζήτησης
Σε ασφυκτική πίεση, η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο: Τι θα πει σήμερα ο Μητσοτάκης - Βαρύ το κλίμα
Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν πύραυλο στη Σαουδική Αραβία
Αλλάζουν τα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Έρχεται rebranding με... ζητήματα σε εκκρεμότητα
Οι Λιβανός, Αραμπατζή, Καραμανλής και Παπακώστα που έχουν σοβαρό θέμα, οι πρόωρες εκλογές τον Οκτώβριο και το σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




