Κρήτη: Σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας σε σπίτι 75χρονου
Αποτροπιασμός στην κοινότητα του Λασιθίου για όσα «έκρυβε» στο σπίτι του ένας 75χρονος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εμβρόντητη έμεινε η κοινωνία του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, στο άκουσμα της είδησης για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας πίσω από την οποία «κρύβεται» ένας 75χρονος, κάτοικος Λασιθίου.
Σύμφωνα με το neakriti.gr κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του Αγίου Νικολάου κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών έκανε έλεγχο στο σπίτι του ηλικιωμένου που βρίσκεται σε χωριό, λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο.
Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ βρήκαν σε υπολογιστή και όχι μόνο, υλικό παιδικής πορνογραφίας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε αυτό περιέχονταν ιδιαίτερα σκληρές εικόνες.
Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης ενώ επίσημη καταγγελία σε βάρος του 75χρονου δεν υπάρχει.
Διαβάστε ακόμη
Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
Απίστευτες εικόνες στην Ινδία: Οπαδοί βανδάλισαν το γήπεδο επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



