Επεισόδια με μολότοφ έξω από την Γεωπονική Σχολή - Κάηκαν ολοσχερώς δύο τουριστικά λεωφορεία στη Λεωφόρο Αθηνών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στον Βοτανικό, έξω από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Μία ομάδα 60 ατόμων βγήκε από το Πανεπιστήμιο και άρχισε σύμφωνα με το OPEN να εκτοξεύει αντικείμενα και πέτρες, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε σταθμευμένα τουριστικά λεωφορεία και στη στάση του λεωφορείου.
Η Λεωφόρος Αθηνών μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα στην ομάδα ατόμων και τους αστυνομικούς με τη ρίψη μολότοφ και χημικών.
Όπως φαίνεται στα πλάνα κάηκαν ολοσχερώς κάποια τουριστικά λεωφορεία. Αρχικά η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί και αποκαταστάθηκε έπειτα από αρκετή ώρα.
Διαβάστε ακόμη
Η «μονιμοποίηση» του Στουρνάρα στην ΤτΕ, το βολικό ταξίδι του Δένδια στο Κόσοβο και ο εκνευρισμός στο επιτελείο Τσίπρα
Τι θα πει σήμερα στη Βουλή ο Μητσοτάκης - Ποια ατζέντα επιστρατεύει η κυβέρνηση
Έτοιμος ο Ανδρουλάκης για μετωπική με τον Μητσοτάκη - Οι επιθέσεις για υποκλοπές και το αίτημα για εκλογές
Ανησυχία με τις ελλείψεις καυσίμων στα αεροσκάφη - Υπάρχει κίνδυνος να μείνει η Ευρώπη χωρίς αερομεταφορές;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




