Από 50 χρόνια φυλάκιση σε 12 - Μεγάλη μείωση της ποινής σε παιδοβιαστή που νάρκωνε τα παιδιά της συντρόφου του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σε κάθειρξη μόλις 12 ετών (από 50 πρωτόδικα) καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης 40χρονος που κατηγορείται ότι χορηγούσε ηρεμιστικά στα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του και όταν εκείνα έπεφταν σε «λήθαργο», τα βίαζε.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι πράξεις τελέστηκαν το 2012 στην Ημαθία, με τα δύο αδελφάκια να είναι τότε 5 και 6 ετών. Χρειάστηκε όμως να περάσουν τρία χρόνια για να αποκαλυφθεί η υπόθεση και συγκεκριμένα όταν τα ανήλικα (ένα αγόρι κι ένα κορίτσι) φιλοξενούνταν σε ίδρυμα της περιοχής.
Ο κατηγορούμενος δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιους δικηγόρους. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό και αποφάσισε να του χορηγήσει το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, με συνέπεια να μειωθεί η ποινή από 50 χρόνια κάθειρξη σε 12.
Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο 50χρονος θεωρείται φυγόποινος.
- Στην αφετηρία για το δεύτερο γύρο των τουρκικών εκλογών από θέση ισχύος ο Ερντογάν – Πώς ανέτρεψε τα προγνωστικά
- Συνεχίζεται το θρίλερ στην Αλβανία: Πέρασε μπροστά ο Μπελέρης στη Χειμάρρα - Ένταση στην καταμέτρηση και καταγγελίες από την ομογένεια
- «Βόμβα» από Σινάν Ογάν: Θα υποστηρίξω Κιλιτσντάρογλου στο δεύτερο γύρο των τουρκικών εκλογών μόνο με αποκλεισμό του HDP»
- Πάτρα: Από επιχειρηματίας με πολλά χρέη έγινε ιερέας - 14 χρόνια μετά τον βρήκαν τα θύματά του μέσω social media
- Εικόνες τρόμου: Τεράστιος καρχαρίας επιτίθεται σε βάρκα ψαρά με τα σαγόνια του - Τον κλώτσησε στο κεφάλι
- Φυσικό αέριο: Κλείνει σήμερα η 1η δημοπρασία στο πρόγραμμα κοινών αγορών της Κομισιόν - 77 εταιρείες ζητούν 11,6 δισ. κ.μ.
Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



