Ρέθυμνο: Δύο θύματα ξυλοδαρμών έξω από μπαρ - Ο ένας χωρίς αισθήσεις
Δύο περιστατικά με σωματικές βλάβες που υπέστησαν δύο νεαροί, ερευνά το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για περιστατικό σωματικών βλαβών σε 22χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε πρωινές ώρες της Κυριακής, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου Ρεθύμνου, ενημερώθηκε η λιμενική αρχή Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα ο ανωτέρω 22χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του φέροντας τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται.
Επίσης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου για περιστατικό σωματικών βλαβών σε 23χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε πρώτες πρωινές χθες, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου Ρεθύμνου.
Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου απ' όπου και εξήλθε.
Προανακρίσεις διενεργούνται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.
Εκλογές στο Ισραήλ: «Έλλειψη εμπιστοσύνης στον Νετανιάχου» βλέπει ο Άιζενκοτ - Το θρίλερ των 61 εδρών και τα σενάρια διαδοχής
Εξιχνιάστηκε κι άλλη δολοφονία του διαβόητου serial killer Τεντ Μπάντι, μετά από 50 χρόνια
«Λάθος» δρόμος, σωτήρια επέμβαση: Οδηγός έχασε τον δρόμο του λόγω GPS και έσωσε 14μελή οικογένεια
Οδηγός βαν παρέσυρε σκόπιμα ποδηλάτη επειδή... τον έφτυσε - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



