Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023: Στην Κρήτη, πήγαν να ψηφίσουν αλλά κλειδώθηκαν στο σχολείο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Από το πρωί, που διεξάγονται οι Εθνικές Βουλευτικές Εκλογές 2023, από τη διαδικασία δε λείπουν τα ευτράπελα. Σίγουρα, όμως, από τα πιο πολυσυζητημένα, είναι αυτό που συνέβη σε Δημοτικό Σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης.
Όπως ανέφεραν ψηφοφόροι που ήταν εγγεγραμμένοι σε εκλογικά τμήματα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Μπετεινάκη, στο Cretalive, μπήκαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα χωρίς πρόβλημα, ωστόσο η αποχώρησή τους δεν ήταν και τόσο εύκολη.
Δείτε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του ethnos.gr
Για κάποιο λόγο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός, η εξωτερική πόρτα του σχολείου, όχι μόνο έκλεισε αλλά κλείδωσε κιόλας, με αποτέλεσμα όσοι είχαν ψηφίσει να μην μπορούν να φύγουν αλλά και, όσοι έφτασαν για να ψηφίσουν, να μην μπορούν να εισέλθουν.
Κάποιοι πήδηξαν από τα κάγκελα
Αναστάτωση επικράτησε για αρκετή ώρα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που επέλεξαν να πηδήξουν από τα κάγκελα προκειμένου να αποχωρήσουν καθώς είχαν άλλες υποχρεώσεις που δεν τους επέτρεπαν να περιμένουν.
- Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις για τις εκλογές: Πού καταγράφονται προβλήματα, τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών από την κάλπη
- Πώς «βλέπουν» τα τουρκικά ΜΜΕ τις ελληνικές εκλογές - Οι τίτλοι που πρωταγωνιστούν
- Ηλικιωμένος ψήφισε με το σκυλάκι του αγκαλιά - Μοναδικά στιγμιότυπα
- Σοβαρό τροχαίο στην Ιεράπετρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 3 άτομα – Στο νοσοκομείο 3χρονο παιδί
- Στήθηκε exit poll σε… φούρνο της Κοζάνης - «Ό,τι έβγαλι του κτί»
- Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες κληρονομεί η επόμενη ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών
«Μην ψάχνετε μέσα στο ΠΑΣΟΚ ρωγμές - Ενωμένοι θα κερδίσουμε»: Η συνέντευξη Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
Θάνατος Μαζωνάκη: Η ώρα της απολογίας για τους γιατρούς - Σε τι θα κληθούν να απαντήσουν και τι ερευνούν τώρα οι Αρχές
«20 χρόνια Μέτρημα» με τη Νατάσσα Μποφίλιου στο ethnos.gr: «Θέλω να με θυμούνται ως έναν καλό άνθρωπο»
Αλέξανδρε, σ'ευχαριστούμε: 20.000 άνθρωποι, ένας «εξωγήινος» Τσουβέλας και μια βραδιά που πέρασε στην Ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



