Φωτιά σε μονοκατοικία στους Δελφούς: Κινδύνευσε μωρό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φωτιά σε μονοκατοικία στη Δεσφίνα του Δήμου Δελφών, εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που βρισκόταν μέσα μωρό.
Από τη μία στιγμή στην άλλη ένας καναπές άρπαξε φωτιά και ο χώρος γέμισε καπνούς, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Ευτυχώς η γυναίκα που πρόσεχε το μωρό αμέσως το έβγαλε από το χώρο ειδοποιώντας την πυροσβεστική που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο.
Συνολικά κινητοποιήθηκαν τέσσερα οχήματα από την Π.Υ. Ιτέας με οκτώ πυροσβέστες, ωστόσο πολύ γρήγορα και με το πρώτο όχημα η πυρκαγιά είχε ελεγχθεί πλήρως, με τις ζημιές να περιορίζονται στο δωμάτιο που εκδηλώθηκε.
Ακόμη πιο ευχάριστο είναι το γεγονός ότι τόσο το μωρό όσο και η γυναίκα είναι καλά στην υγεία τους. Το ανακριτικό τμήμα ανέλαβε την διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς που πιθανόν ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα συσκευής.
Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Η στιγμή που ο 89χρονος φεύγει με την καραμπίνα - Το χρονικό των επιθέσεων και το τηλεφώνημα-κλειδί
Δικαστήριο ταυτοποίησε τον «Georgy Zhukov» - Τι σηματοδοτεί η απόφαση για τα τρολ του διαδικτύου
«Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Akylas και Φωκάς Ευαγγελινός μιλούν για όλα! (ep.13)
Σταματήστε ό,τι κάνετε: Στο Βέλγιο διεξήχθη Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μίμησης κραυγής γλάρου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



