Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 48χρονος που ανάγκαζε σε επαιτεία τα εγγόνια, τη νύφη και την σύζυγό του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ένας 48χρονος από την Ρουμανία ωθούσε τη νύφη του, τα εγγόνια του αλλά και τη σύζυγό του σε επαιτεία με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκη, να του περνούν χειροπέδες.
Ο συλληφθείς, που ανάγκαζε την οικογένειά τους να επαιτεί στους δρόμους και στη συνέχεια έπαιρνε τα χρήματα που μάζευαν, κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων.
Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε υπόθεση που αφορούσε στην εμπορία ανθρώπων.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών που περιήλθαν στην ανωτέρω Υπηρεσία από τη γραμμή καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων (1109) της οργάνωσης «Α21», αλλά και από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης, σχετικά με την εργασιακή εκμετάλλευση 21χρονης αλλοδαπής γυναικάς, καθώς και των δύο ανήλικων τέκνων της, συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός για εμπορία ανθρώπων.
Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος ωθούσε την 21χρονη σε επαιτεία σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (η οποία είχε συχνά μαζί της και τα ανήλικα παιδιά της), καθώς επίσης και τη 49χρονη αλλοδαπή γυναίκα του, ενώ όλα τα έσοδα από την επαιτεία των ανωτέρω γυναικών τα διαχειριζόταν και εκμεταλλευόταν ο ίδιος.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του άρθρου 323Α ΠΚ «Εμπορία ανθρώπων (και σε βάρος ανηλίκων)» και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Εκλογές 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις δεύτερες κάλπες - Το μπόνους της ενισχυμένης αναλογικής και οι λίστες
- Εκλογές Τουρκία: Το προβάδισμα Ερντογάν και το «φλερτ» με τους υπερεθνικιστές - «Πολεμική» αντεπίθεση Κιλιτσντάρογλου
- Οι κρίσιμες ημερομηνίες για την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας: Τι σημαίνει η πτώση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων
- Εκλογές 2023 - Βορίδης: Εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία της ΝΔ θα πάμε σε τρίτες κάλπες
- Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ η ερπετολόγος: Έπαθε αναφυλακτικό σοκ από το δάγκωμα της οχιάς
- Oι τέσσερις καταλύτες που οδηγούν πάνω από 3% την ανάπτυξη της οικονομίας
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



