ΑΔΕΔΥ: Στηρίζει την κινητοποίηση στον ΕΦΚΑ την Παρασκευή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την κινητοποίηση που κήρυξε η Ομοσπονδία ΠΟΣΕ/ΕΦΚΑ για την Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, στηρίζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.
Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, στις 8:30 π.μ., στον χώρο του Συμβουλίου της Επικρατείας.
«Να ορθώσουμε κοινό μέτωπο αντίστασης στην περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης. Έξω οι ιδιώτες από την κοινωνική ασφάλιση» αναφέρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της.
Διαβάστε ακόμη
Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
Συναγερμός ξανά στη Λαμία: Εντοπίστηκε σαλμονέλα και σε άλλες παρτίδες κοτόπουλου
Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
Τα εξοπλιστικά προγράμματα που εγκρίθηκαν από το ΚΥΣΕΑ - Βήμα- βήμα ο σχεδιασμός της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



