Τέμπη: Στη Γερμανία με στρατιωτικό αεροσκάφος μεταφέρεται ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού - Έδειξε σημάδια βελτίωσης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Ανόβερο της Γερμανίας θα μεταφερθεί αύριο ο 21χρονος μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.
Ο Γεράσιμος θα μεταφερθεί με στρατιωτικό αεροσκάφος σε κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο, που εξειδικεύεται στις εγκεφαλικές κακώσεις.
Στο μεταξύ, ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης, χωρίς ωστόσο να έχει αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον.
Υπενθυμίζεται, ότι από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τις ζωές 57 ατόμων, σκοτώθηκαν όλοι όσοι επέβαιναν στο πρώτο βαγόνι, εκτός από τον 21χρονο φοιτητή από τον Βόλο που εκτοξεύτηκε στα χωράφια.
Ο νεαρός επέστρεφε με το τρένο στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζε.
- Πανελλήνιες 2023: Αυτά είναι τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία
- Έρχονται νέες βροχές, καταιγίδες αλλά και ... χαλάζι - Πότε θα σημειωθεί η νέα κακοκαιρία και ποιες περιοχές θα πλήξει - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Συγκλονιστική ιστορία: Βρέφος γεννήθηκε στις 23 εβδομάδες και ζύγιζε 450 γραμμάρια - Κατάφερε να επιζήσει, αφήνοντας άφωνους τους γιατρούς
- Παράξενο περιστατικό στον «Ευαγγελισμό»: Νεκρός 23χρονος που εγκατέλειψαν αιμόφυρτο έξω από το νοσοκομείο
- ΑΑΔΕ: Αντίστροφη μέτρηση για τη διασύνδεση 400.000 POS με ταμειακές μηχανές - Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα
Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




