Θρίλερ με το πτώμα δικηγόρου στα Τουρκοβούνια - Ανοικτά όλα τα σενάρια
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές όσον αφορά στο πτώμα του 28χρονου δικηγόρου, ο οποίος αγνοείτο από την Τρίτη και βρέθηκε νεκρός χθες, Τετάρτη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η αστυνομια εντόπισε το αυτοκίνητό του στο Αττικό Άλσος με τα κλειδιά στη μίζα, ενώ μέσα υπήρχε το κινητό τηλέφωνό του, καθώς και όλα τα προσωπικά του έγγραφα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος δεν εμφανίσθηκε σε δικαστήριο που είχε στον Πειραιά και δηλώθηκε εξαφάνιση από τους οικείους του. Μάλιστα, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Τρίτης, όταν έφυγε από το γραφείο στο οποίο εργαζόταν, για το σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα στοιχείο που ερευνούν οι Αρχές είναι το γεγονός ότι ο 30χρονος δικηγόρος ασχολούνταν με βαριές ποινικές υποθέσεις του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργαζόταν τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αρπαγής και δολοφονίας του. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με την επαγγελματική του δραστηριότητα. Οι Αρχές θα πρέπει να περιμένουν το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή για να ξεκαθαρίσουν την αιτία του θανάτου του, η οποία προς το παρόν αποδίδεται σε αυτοκτονία.
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη
Επίθεση του τουρκικού ΥΠΕΞ σε Ελλάδα: Οι χάρτες της χαράσσουν φανταστικά θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο
Κέρδισε πάνω από 1 εκατ. σε τζάκποτ αλλά δεν θα πάρει ούτε ευρώ - «Ήταν σφάλμα του συστήματος»
«Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



