Τέμπη: Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη βρέθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο τρισάγιο παραβρέθηκαν συγγενείς των θυμάτων καθώς και αξιωματούχοι της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, τιμώντας την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη.
Μετά το τέλος του τρισάγιου ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος δήλωσε πως η παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη ήταν σημαντική στον τόπο του δυστυχήματος. Τόνισε δε ότι με την παρουσία του ο κ. Βαρθολομαίος θέλησε «να ευλογήσει, να συμπαρασταθεί, αλλά και να προσθέσει την δική του θλίψη στη θλίψη των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας».
Στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετέβη στον Βόλο, προσκεκλημένος του μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



