Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ η 4χρονη που την δάγκωσε οχιά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η 4χρονη που τη δάγκωσε οχιά το απόγευμα της Τρίτης σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Το κοριτσάκι βρισκόταν μαζί με τη γιαγιά του στο κοιμητήριο του Ελευθεροχωρίου, όταν πήγε να παίξει με τις πευκοβελόνες, όπου βρισκόταν κουλουριασμένο το δηλητηριώδες φίδι, το οποίο και δάγκωσε την 4χρονη.
Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και από εκεί στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί της χορήγησαν αντιοφικό ορό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην Παιδιατρική κλινική.
Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, η 4χρονη έπειτα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Λάρισας και εκεί αποφασίστηκε ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.
- Μητσοτάκης στο υπουργικό: «Να είναι η 4ετία της αποτελεσματικότητας και των αλμάτων» - Τι περιλαμβάνουν οι μπλε φάκελοι
- Ερευνάται ο θάνατος της τουρίστριας στη Θάσο και η καθυστέρηση του ΕΚΑΒ: Ένα ασθενοφόρο και... μισό για ολόκληρο το νησί
- Αιφνιδιαστική επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στον Ευαγγελισμό – Ποιους χώρους επισκέφθηκε και τι ζήτησε
- Μέλη των Σπαρτιατών καλούν σε ομοφοβική αντιδιαδήλωση ενάντια σε πορεία ΛΟΑΤΚΙ+ στα Χανιά - Επιστρατεύουν και μοναχούς
- Ακίνητα: 11 περιοχές της Αττικής με ενοίκιο άνω των 1.000 ευρώ το μήνα για 100 τ.μ.
Διαβάστε ακόμη
Οι απαξιωτικές ατάκες της κυβέρνησης για τον Σαμαρά, το μένος του Μαξίμου για τον Δένδια και τα ηχηρά «αδειάσματα» του Άδωνι από κορυφαίους «γαλάζιους»
Σε οριακή κατάσταση ο Έβρος: Πάνω από 150.000 στρέμματα πλημμύρισαν - Στα επτά μέτρα η στάθμη του νερού
Γεωργιάδης στο ethnos.gr: Έρχεται εφαρμογή στο κινητό για να εντοπίζουμε τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ
Πως απαντά η κυβέρνηση στην πίεση από τα δεξιά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




