Συνταξιοδοτούνται Γεωργίου, Ντογιάκος και άλλοι ανώτατοι δικαστές και εισαγγελείς
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σήμερα τελευταία ημέρα του Ιουνίου 2023 αποχωρούν λόγω συνταξιοδότησης 30 ανώτατοι και ανώτεροι δικαστές και εισαγγελείς μεταξύ των οποίων η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου και ο εισαγγελέας του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Ισίδωρος Ντογιάκος.
Αναλυτικότερα, από το Συμβούλιο της Επικρατείας αποχωρούν 3 αντιπρόεδροι, οι Γεώργιος Τσιμέκας, Ευθύμιος Αντωνόπουλος και Παναγιώτα Καρλή και 2 σύμβουλοι Επικρατείας, οι Θεόδωρος Αραβάνης και Ιφιγένεια Αργυράκη.
Παράλληλα, από τον Άρειο Πάγο συνταξιοδοτούνται 3 αντιπρόεδροι, οι Μαρία Βασδέκη, Ζαμπέττα Στράτα και Μαριάvθη Παγoυτέλη. Ακόμη, αποχωρούν 13 αρεοπαγίτες, οι οποίοι είναι: Βασιλική Ηλιoπoύλoυ, Αvθή Γκάμαρη, Μαρία Κoυβίδoυ, Όλγα Σχετάκη-Μπovάτoυ, Γεώργιoς Κόκκoρης, Βασίλειoς Μαχαίρας, Αικατερίvη Βλάχoυ, Ευδoξία Κιoυπτσίδoυ- Στρατoυδάκη, Δημητρία Στρoύζα-Ξέvoυ ή Κoκoλέτση, Καvέλλα Τζαβέλλα-Δημαρά, Τριαvταφυλλιά Πατρώvα, Μαρί Δεργαζαριάv και Μαρία Χασιρτζόγλoυ.
Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποχωρούν 7 αντεισαγγελείς οι Δημήτριoς Παπαγεωργίoυ, Ελέvη Μετσoβίτoυ-Φλoυρή, Δημήτρης Ασπρογέρακας, Μαρία Μαλλoύχoυ, Αδαμαvτία Οικovόμoυ, Παvαγιώτης Παvαγιωτόπoυλoς και Περικλής Δράκος.
Τέλος, από το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν αποχωρεί κανένας δικαστικός λειτουργός.
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




