Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονους που μετέφερε παράτυπους μετανάστες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (11-07-2023), 30χρονο για παράνομη μεταφορά μεταναστών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Ασπροβάλτας) εντοπίστηκε Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο με οδηγό τον προαναφερόμενο, ο οποίος σε σήματα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, πλην όμως το όχημα ακινητοποιήθηκε, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει πεζός. Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίσθηκαν 6 μεταφερόμενοι αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ο Τραμπ έκανε πράξη τις απειλές: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες επιβάλλει έξτρα δασμούς λόγω Γροιλανδίας
«Φοβόμασταν μην τουφεκίσει ο ένας τον άλλον» - Οι νέες μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία
Σοκαριστικό βίντεο από Λάρνακα: Έβγαλαν τσεκούρια και όπλα δίπλα από την Αστυνομική Διεύθυνση
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Α’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



