Τηλεφώνημα για βόμβα στο Studio ΚΑΠΠΑ - Εκκενώθηκε το κτίριο

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο Studio KΑΠΠΑ.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12:00 άγνωστος τηλεφώνησε στο 112 και προειδοποίησε για βόμβα στο Studio ΚΑΠΠΑ, στην περιοχή των Σπάτων.
Το κτίριο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκκενώθηκε, ενώ σπεύδουν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας και ΤΕΕΜ.
Υπενθυμίζεται πως στο 112 τηλεφώνησε επίσης άγνωστος τα ξημερώματα και προειδοποίησε για εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη τελικά, στην Τεκτονική Στοά, στην οδό Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας.
Διαβάστε ακόμη
Αγροτική πανστρατιά στη Νίκαια: Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στη σύσκεψη των μπλόκων - «Είμαστε όλοι μαζί, δεν πάμε στο Μαξίμου για τσάι»
Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος
Αποζημίωση 40 εκατ. από την Johnson & Johnson: Δικαιώθηκαν γυναίκες για το καρκινογόνο βρεφικό ταλκ
Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



