Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος έπεσε νεκρός όταν τον πυροβόλησε φίλος του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα 50χρονος αλλοδαπός έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, σε σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε γύρω στη 1:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουλίου, στην οδό Σόλωνος, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο άντρες έπιναν μαζί τον καφέ τους σε κατάστημα εστίασης της περιοχής, όταν ξαφνικά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, άρχισαν να μαλώνουν. Σηκώθηκαν από το τραπέζι και μπήκαν στα αυτοκίνητά τους, για να φύγουν.
Κινήθηκαν προς γειτονικό πρατήριο καυσίμων, προκειμένου να βάλουν βενζίνη στα οχήματά τους, ωστόσο, συνέχισαν να καυγαδίζουν και τότε ο ένας από τους δύο κατέβηκε από το όχημά του και με όπλο πυροβόλησε τον δεύτερο και εξαφανίστηκε, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και περίοικων.
Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ο τραυματίας δεν είχε τιες αισθήσεις του.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν περίοικοι, οι δύο άντρες ήταν φίλοι και γνωστοί στη γειτονιά. Μάλιστα, έπιναν συχνά μαζί τον καφέ τους στο συγκεκριμένο μαγαζί.
«Βράζει» η Ευρώπη λόγω καύσωνα: Δεκάδες νεκροί από πνιγμούς στη Γαλλία - Κόκκινος συναγερμός και σε άλλες χώρες
Ο Πούτιν λέει πως η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία
Αυτοί είναι οι τομεάρχες που επέλεξε ο Τσίπρας στην ΕΛΑΣ - Όλα τα ονόματα
Nick Cave: Ο άνθρωπος που έμαθε να αγαπά τον κόσμο μέσα από το πένθος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



