Θεσσαλονίκη: Οκτώ χρόνια φυλάκισης σε ράπερ που καταδικάστηκε για βιασμό 16χρονης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κάθειρξη οκτώ ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 27χρονος ράπερ, επειδή κακοποίησε σεξουαλικά μία 16χρονη, με την οποία είχε αναπτύξει επικοινωνία μέσω δημοφιλούς διαδικτυακής εφαρμογής.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό ανηλίκου, ενώ τον αθώωσε για την πράξη της παράνομης κατακράτησης. Αποφάσισε δε, να του χορηγήσει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Μετά την ετυμηγορία των δικαστών επέστρεψε στις φυλακές.
Κατά την κεκλεισμένων των θυρών δίκη, ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχτηκε ότι προχώρησε σε ερωτικές πράξεις με την καταγγέλλουσα, αλλά υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.
Η ανήλικη είχε εξεταστεί από παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., όπου επιβεβαίωσε την καταγγελία της.
Ο Χαμενεΐ «έσπασε» τη σιωπή του: «Ήμουν αντίθετος στη συμφωνία με τις ΗΠΑ, αλλά έδωσα έγκριση» - Το παρασκήνιο
Νέα «υπόθεση Πελικό» στη Βρετανία: «Είδα έναν άγνωστο να με βιάζει, ενώ ο σύζυγός μου παρακολουθούσε»
Μια νέα «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ»; Αιρέσεις, σεξ και... Γ' Παγκόσμιος - Η σοκαριστική ατζέντα της μυστικής οργάνωσης Dialog
Θρίλερ στο Λονδίνο: Πτώμα βρέθηκε στις ρόδες αεροπλάνου μετά την προσγείωση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



