Λουόμενος ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία Βαρθολομιού στην Πάτρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε σήμερα το πρωί 82χρονος άνδρας στην παραλία Θινών, του Βαρθολομιού, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ο 82χρονος από την Πάτρα εντοπίστηκε από ναυαγοσώστη να επιπλέει στη θάλασσα. Άμεσα τον έβγαλε στην παραλία όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν νεκρός.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο ηλικιωμένο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τέλος, και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άτυχος άνδρας πήγαινε πολύ συχνά στη συγκεκριμένη παραλία για απολαύσει το μπάνιο του.
Διαβάστε ακόμη
Τα «δίκοπα» επιχειρήματα για το όχι της κυβέρνησης στην Εξεταστική για τις υποκλοπές, η ανησυχία για τον Σαμαρά και η δύσκολη επιστροφή της Τζάκρη
Το υπουργείο Υγείας ψάχνει πληρώματα στα νησιά για τα ασθενοφόρα - Ο στρατός και η εργασία με «μπλοκάκι»
«Φωτογραφικές» διατάξεις σε διαγωνισμούς και συγκέντρωση έργων καταγγέλλουν οι μικρομεσαίες τεχνικές εταιρείες
Crash test η αυριανή συνεδρίαση των «γαλάζιων» βουλευτών - Προσπάθεια της κυβέρνησης να εκτονωθεί η ένταση πριν το συνέδριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




