Σοβαρή καταγγελία: Άγριος ξυλοδαρμός σερβιτόρου, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ακόμα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού σερβιτόρου καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ). Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε στην Πάργα και όπως αναφέρει στην καταγγελία, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του.
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ είναι η εξής:
«Το πρωτοβάθμιο Σωματείο εργαζομένων Επισιτισμού - Τουρισμού Πάργας κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό σερβιτόρου σε εστιατόριο – beach bar, γιατί τόλμησε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του!!!
Πιο συγκεκριμένα, ο συνάδελφος έχει αναγγελία πρόσληψης στο "ΕΡΓΑΝΗ" στα μέσα Ιουνίου και ο εργοδότης του τον πλήρωνε παρανόμως με ένα ποσό μέσω τραπέζης (το οποίο δεν συμπίπτει με την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας που είναι υποχρεωτική) και τα υπόλοιπα "μαύρα"!
Οι προσβολές καθημερινώς και η μείωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του 20χρονου συναδέλφου μας, μέχρι που ξυλοκοπήθηκε με κοντάρι από τσουγκράνα.
Ο συνάδελφος μας κατέληξε στο νοσοκομείο.
Η Ομοσπονδία μας επικοινώνησε με την μητέρα του συναδέλφου και έχουμε ξεκινήσει όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίας.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!!»
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




