Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πιθανόν από γλέντι που έριχναν «μπαλωθιές» η σφαίρα
Κρήτη: «Αδέσποτη» σφαίρα βρήκε τουρίστρια από την Ελβετία σε ταβέρνα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραυματισμός 46χρονης γυναίκας από την Ελβετία σημειώθηκε το Σάββατο (15/07) σε χωριό του Αποκόρωνα Χανίων στην Κρήτη. Ευτυχώς, η τουρίστρια τραυματίστηκε ελαφρώς όταν, την ώρα που καθόταν σε ταβέρνα, τη βρήκε μία «αδέσποτη» σφαίρα.
Πιθανόν από γλέντι που έριχναν «μπαλωθιές» η σφαίρα
Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι υποψίες της Αστυνομίας στρέφονται και στο ενδεχόμενο η σφαίρα να προήλθε από κοινωνική εκδήλωση, όπου ακόμη καλά κρατεί το κακώς εννοούμενο έθιμο της «μπαλωθιάς».
Έρευνες διεξάγονται προκειμένου να διαπιστωθεί από που προήλθε η σφαίρα που ως «αδέσποτη» τραυμάτισε τη γυναίκα που αμέριμνη καθόταν στην ταβέρνα.
Διαβάστε ακόμη
Μια συνταρακτική ιστορία που σόκαρε την Ευρώπη: ο ψευτογιατρός που έδρασε στη Γαλλία, η πλαστή ζωή και τα τραγικά θύματά του
Άγριος καβγάς Καλλιακμάνη - Παγώνη για τους ελέγχους σε ιατρεία: «Δεν σας επιτρέπω να θίγετε τους γιατρούς»
Μητσοτάκης: Κάτω από 1,75 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης - Αυξημένο επίδομα και επιδότηση στο diesel για τον Οκτώβριο
Μαργαρίτα Παπανδρέου: Το τελευταίο «αντίο» από τους γιους της - «Ο τελευταίος σου χορός, τα κύματα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



