Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 54χρονος φύλακας που δέχθηκε επίθεση από ληστές στα Άνω Λιόσια - Toυ επιτέθηκαν με σιδερένιο αντικείμενο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 54χρονος φύλακας σε φωτοβολταϊκό πάρκο στα Άνω Λιόσια, που δέχτηκε επίθεση από ληστές που ήθελαν να κλέψουν χαλκοσωλήνες.
Οι ληστές τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο, έκλεψαν ηλεκτρικά καλώδια και το κινητό του και στη συνέχεια πήραν το τζιπ της εταιρείας και εξαφανίστηκαν.
Το τζιπ στη συνέχεια εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου.
Ο 54χρονος εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο γιος του κατήγγειλε πως το κτίριο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και ότι η εταιρεία δεν τον είχαν προμηθεύσει με ασύρματο ή εταιρικό τηλέφωνο, ώστε να ενημερώσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



